Reebok NHL Tröjor från Herr och Dam

Fynda Ishockey Tröjor Sverige för Chicago Blackhawks, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins NHL Tröjor.

Chicago Blackhawks utgjorde en dålig förlust mot Florida Panthers

Chicago Blackhawks utgjorde en dålig förlust mot Florida Panthers vid United Center söndagskvällen. De gjorde inte det första målet över den sträckningen, de fick ofta den andra, och speciella lag var en katastrof. Bär nhl tröjor, gjorde Jayce Hawryluk sina första två NHL mål, Mike Hoffman och Jared McCann hade mål i en 31 sekunders spänn i andra perioden och Florida Panthers besegrade Chicago Blackhawks 6-3 söndagskvällen. För mer än en vecka sedan gjorde Jayce Hawryluk ett hockeyliv som Florida Panthers AHL-affiliates poängledare.

"Vi hade chansen att gå in på ett riktigt högt", sa coach Jeremy Colliton efter matchen. "En liten bit av en missad möjlighet. Men vi har spelat bättre och fått några resultat för det." Förhoppningsvis kan de rensa saker mot Minnesota Wild på torsdagskvällen.

Spelar på kort vila efter en 2-1 seger över Detroit Red Wings på lördag, pantrarna litade på sitt unga blod för att skicka segern i Chicago. Bär Florida Panthers Tröja, Connor Murphy gjorde sitt första mål för säsongen och Alex DeBrincat nätade sin 17: e, flyttade in i ett slips med Patrick Kane för laget ledningen.