Reebok NHL Tröjor från Herr och Dam

Fynda Ishockey Tröjor Sverige för Chicago Blackhawks, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins NHL Tröjor.

Max Pacioretty ser överföringsrykten ingenting

NHL-säsongen 2020-21 kan börja i mitten av januari men ingenting har slutförts. NHL-kommissionär Gary Bettman sa att de är fokuserade på att börja någon gång förhoppningsvis i mitten av januari. De kommer att försöka spela så många spel som möjligt trots att schemat måste förkortas redan. NHL-säsongen påverkas fortfarande starkt av COVID. Men det har ännu inte fattats något beslut om lag kommer att spela på sina egna arenor eller i nav.

Jason Labarbera blir Calgary Flames heltids målvaktscoach. Under tiden tillkännagav laget också skapandet av en målvaktsavdelning på onsdag. Innan detta har många lag redan inrättat denna avdelning som syftar till att investera mer resurser i utveckling och coachning av den. Flames har undertecknat Jacob Markstrom som har varit det rikaste avtalet någonsin för dem.

Melker Karlsson, som är en av de framgångsrika europeiska friagenterna på NHL, har beslutat att skriva med Skelleftea AIK i SHL. Det är inte förvånande att se honom stanna i Sverige i år efter att ha tillbringat de senaste sex säsongerna med San Jose Sharks. Han kommer tillbaka till NHL med en San Jose Sharks Tröja när allt återgår till det normala.

Max Pacioretty anser att ryktet antydde att han kommer att flyttas av Vegas Golden Knights som ingenting. Framspelaren har spelat i Montreal i tio år och har nu fortfarande treårskontrakt med Knights. Pacioretty fick nya nhl tröjor och gick med i Vegas i ett avtal om 28 miljoner dollar och gjorde 32 mål och lade till 34 assist i 71 matcher förra säsongen.