Reebok NHL Tröjor från Herr och Dam

Fynda Ishockey Tröjor Sverige för Chicago Blackhawks, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins NHL Tröjor.

Canucks verkar vara redo att vara en styrka i Pacific Division

Hajarna ser till höger fartyget mot en gammal rival i Vancouver. "Bara med en annan blick ikväll, måste vi sprida lite av skickligheten ut," sa Sharks interimtränare Bob Boughner. Vancouver har missat säsongen i fyra år i rad, och i fem av de sex senaste totalt. De kommer att behöva göra det genom att slå ett lag som vinner kommer inte lätt mot: San Jose Sharks. De är 1-1 mot hajarna den här säsongen, den senaste en 4-2-förlust i San Jose.

Canucks har kämpat med att bibehålla fansintresse och biljettförsäljning under senare hälften av 2010-talet, särskilt efter att Stanley Cup-körningen 2011 gav plats för noll playoff-uppträdanden under de senaste fyra åren. Med sin explosiva unga talang verkar spelare i Vancouver Canucks Tröja redo att vara en kraft i Pacific Division under många år framöver.

Sharks målvakt Aaron Dell startar lördag. I sju karriärspel mot Canucks är Dell 6-1-0 med två utestängningar, en procenttal på 929 spar och en 2,14 mål mot genomsnittet. Fans i nhl tröjor förväntar sig följande spel. Vancouver är helt enkelt bättre än San Jose i alla faser just nu, och det är svårt att välja mot ett växande team som absolut har dominerat på hemsisen. Hajarna har i bästa fall varit inkonsekventa denna säsong, och avskedandet av huvudtränaren Pete DeBoer för Bob Boughner hade inte den önskade effekten, eftersom de fortfarande kämpar.