Reebok NHL Tröjor från Herr och Dam

Fynda Ishockey Tröjor Sverige för Chicago Blackhawks, Boston Bruins, Pittsburgh Penguins NHL Tröjor.

Charlie McAvoy kom till slut till träningslägret

Charlie McAvoy tog sig slutligen till träningslägret, och Boston Bruins hälsade honom med en hjärtlig pinne-salut. "Jag tror att det vi har här är speciellt, det råder ingen tvekan om det," sa McAvoy till reportrar på en presskonferens söndag.

McAvoy spelade i 54 matcher för Boston under säsongen 2018-19, med sju mål och 21 assists för 28 poäng med ett plus-14-betyg. Fans i Boston Bruins Tröja är stolta över att ha honom. Han kommer att ha två år kvar av begränsat gratis byrå efter det att denna affär har gjorts, men känslan är att detta kommer att vara en språngbräda på längre sikt, megabucks som spelare i hans ilk-kommando.

McAvoy hade en nhl tröjor och sa att han har mycket att lära sig och '' himlen är gränsen '' för vad han och teamet kan åstadkomma tillsammans. McAvoy gjorde sin NHL-debut i Stanley Cup Playoffs 2017 men brast på scenen i sin rookiesäsong under kampanjen 2017-18. Och Sweeney gjorde en poäng med att säga att han föreställer McAvoy i svart och guld under "långt över tre år" under söndagens presskonferens. Den enda oro över McAvoy skulle vara hans hälsa.